fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Monday, August 23, 2010

gegar kamera=)

alohaaaa....

kami gile kmre.....hahaha...jom tengok=)



smile....=)
yg ecah smpt gak nak p hulur tgn dy....bajet ley halang muke aku,,skli tgn pendek daaa..haha


the party's this way.....tah tuju ke mane tah bnde alah tu....


zyra gan traa....blh tahan la comel..but pic after ni lagi comel..hahaha;-)



haa...kan aku da habak....pic ni ag comel....dak yg pakai seluar hitam tu tmbh seri kat pic ni..hahaha


aku gan fendy..fendy tyme ni hensem...kurus..macho..bergaya..tampan..hahaha..

hahahahah,,,pic ni semua di amik tyme photo shoot tok mc226....claz aku mmg bajet meriah ckt...kami amik bezday party pnye tema....ciap angkut kek ag,,padahal tyme bulan pose....

xlupa gak gan bear yg beso kedabak mengalah kan tuan pnye bear....zyra dgn slumber naek bas bawak bear yg bernme fadil..nsb baek bear dibenarkan naek bas tnpe kne byr srggt..haha..

fendy plak tyme ni da ade style rmbt baru....bukan maen bergaya ag,,,,rambut raya la tu kot....

tyme ni plak yg pling power jane,,,gaye cam nak p konsert amy search....hahahah...rock!!!!=)

aku,traa,ecah,cmaa,along,apis cam biasa jer,,,xde pe yg pelik kat dri kami....just tmbh2 pewarne kat bibir gan pipi...tu jaa....

pe2 pown,,,photo shoot yg best even pnt dok tggu part4...meh ngok pic ag,,,aku mls nak tulis...;-)

focus kat gaya traa n zyra.....sonok sgt ngok kmre dpn mate smpi jadi cmtu..haha


aku gan jane dok pikir cmne nak bg emy search pnggl dy tok g wat rakaman video clip...hahaha


antara org kuat yg terlibat tok photo shoot =)

semua dok pandang tmpt laen...layan jla...arahan dr org kuat..hehe..
ni bru separuh dak2 claz aku....


haaaa,,ni pic satu claz...best......................semua comel2......xsabo nak tggu next sem pnye photo shoot plak,,heeee......



tu jla pic yg aku larat nak upload kat sni....yg laen krg p la godek2 kat tmpt laen g tgk pic2 yg selebih nya,,,heheheheh...

tu sje tok entry ni.....
smile...........;-)

adiosssssss

Thursday, August 19, 2010

"BELIAU"

aku tau semua org akan kate org yg dah tiada jgn di kenang...but...aku xkan boleh lupekan beliau...beliau adalah orng yg sgt rapt gan aku....tipu aku katekan if aku x rindukan beliau...rindu sgt gan lawak,lagat,tawa,marah dan gurauan beliau....

yeeeeee.......satu jer yg dpt ku berikan utk beliau kini,,,hanya doa kpd yg maha Esa dan bukan air mata.....rindu mana pown aku kpd beliau aku harap dpt lawan feeling nie....aku kene kuat!!!!)=

NAZRUL HAFAMI BIN ABDUL MANAP...
kami sekeluarga amat merindui kau.....kau pergi sekelip mata.....baru berape minit aku berbicara dgn kau,,dan dlm beberape ketika tu jge kau tngglkan kami sekeluarga utk selamanya.....
kami redho atas pemergian mu....Allah lbh sayangkan kau....kau hak Allah yg hanya dipinjamkan seketika kpd kami.....

sungguh......mmg tdk ku duga jalan yg menjadi laluan kita sekeluarga menjadi tempat yg meragut nyawa kau utk selama nya....sehingga ke hari ini laluan itu masih menjadi laluan kami sekeluarga dan setiap kali melaluinya aku akan terkenang bagaimana seksa nya kau menanggung perit derita sblm kau pergi selamanya......

abang......................
selama mana pown abg pergi doa kami sentiasa mengiringi abg....ragam dan gelagat abg selama ini kami x pernah lupa.....segala mengenai abg xkan sesekali kami izinkan utk pergi dr ingatan kami sekeluarga.....atin doakan abg aman bersama Allah yg Maha Esa......


atin rindukan abang....................:-(

al-fatihah nazrul hafami bin abdul manap
1986-2006

Thursday, August 5, 2010

petak,tyr 4

alohaaaaaa
lama beno ak x update blog.....entry kali ni ak nak story pasal aku da hebat naek bas...xusah nak pelik or jakun pasal entry nie.....sbb ak ase aku ttp yg hebat walau hanye bnde ni melibatkan BAS.
hahahahahah..
seblm ni aku mmg jarang bebeno naek bas....if naek sure berteman...sekrg aku da berani naek bas seserg even g mane pown....tiap2 ari aku naek bas...nauvo????no more!!!! now just rapid kl jadi pelapik kaki ak utk kemana jer.....ag senang and best coz ley smbg2 gan kgkwn...
tambah2 ag dikalangan kgkwn ak ad conductor bas yg setia jalankan tugas nyer...JANET!!!dy mmg bagus giler....snggp kmpl duit kami then bg kat pkck bas...yg kami2 semua ni dok melolong jer masuk bas crk port nak ddk n bergosip...hahahahah....
skrg if masuk dlm bas ak da x pening2 ag cam dulu....campak ah g mne2 pown sudut dlm bas tu...ak xkan pening da..hahaha...sbb tu aku kate aku makin hebat...dlm bas ciap ley wat aksi2 menarik....gayut cam monyet...gelak-ketawa xhingat dunia...ngumpat org...gaye cam sekeliling ktrg semua org yg pekak jer padahal depa dok wat muke pelik tgk ktrg..hahahah....ape2 pown thanx kat kgkwn ak si jane,traa,zyra,ecah,along,cmaa,fendy n apiz coz drg ah yg wat aku lupe segale pahit yg ak ase bile naek bas sblm2 nie......;-))
*entry ni ak mls nak upload pic...t entry yg laen ak letak....adiossss~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...