fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Wednesday, April 14, 2010


alohaaaa...

lme giler x memblogkan dri ak nie...mmg buzy...buzy gan tido..facebook...makan....lepak2...last bru la buzy gan asgmnt,,,hehehe.diz week mggu last ak ad claz before menjelmakan dri kat exam hall pada 30 april nie.....ak takut!!!! nie first time msk exam hall time ak kat degree but ak arp mmbr2 claz dpt naekkan smngt ak....

now, bkn nak cite sal exam but nak cite camne ak nak tempuh life without kawan2 ak kat snie....adessss....sure bosan. fendi,yob,along,ecah,zyra,traa and cmaa....nie lah kwn2 yg akn kemane2 jer ble boring,,karaoke!lari ketam!mcd!songket!menari! ahhh,,semua sure akn ak rndu time cuti nnti....

serius,,,,bkn tipu!ak xprnh rase cmni sblm nie....tme kat dip dlu pown xprnh rse cmni gan clazmte...bru 2 ari ak xjmpe drg da rse rndu gler...cuti sem nie berbulan2,,,,fuhhhh,,lme tue....kate org if rpt sgt sure jdi gado but if masing2 sedr kesilapan dri sure hbgn sahabat akan kekal...insyaALLAH.

mlm smlm kami berlapan bersama-sama menari kat dataran kerang(yob,2010). hahah..mcm2 gelagat...aku, traa, ecah sure la keras kan...zraa, along and cmaa mmg dah blh jadi penari kat muzium sh alm daa..huhu...but berkat kesungguhan dpt jgk la ak bljr beberape step tu pown after si zraa,fendy and along berpenat lelah menunjukkan cre yg btl kat ak....hahahahahah..dlm erti kate laen ak mmg xleh menari..fail...cian bf ak dpt awex cam ak,,,huhuahua...keras cam kayu!!

yob gan fendy plak gelak xabs2,,,konon gelak pasal bljr jurus silat drg...hahahah...padahal satu step silat pown xlepas2...mcm2 tol....dalam ratusan org kat dataran tu...ak ase perangai ktrg lah pling menarik perhatian seluruh manusia kat ctu...agk rmi lah yg tgk ap yg kami buat,,,,but just ignore semua tu coz kami nak yg terbaek for final presentation...so malu x malu,,,menari dan berjoget lah utk dpt high mark,,,huhu

smpi sni dala....next time ak cite ag,,, now,,nak continue study for final test tomrrw,,hope ak blh jwb,,,,yipppii!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...