fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Wednesday, August 17, 2011

aku wanita yg *sweet*




berkorban apa saja.harta atau pun nyawa.

ohhhh,bagi aku tu x cukup sweet nak lawan ke sweetan ak ni lagi.ak pun xtau apa pasal aku rajin sangat wat bende ni.aku sendiri kurng percaya yg aku ni boleh diklasifikasikan dalam golongan awek awek yg sweet.haktuiiiiii........sumpah ak bg kebenaran utk korng menganjing aku!haha;p

kad ni aku wat special utk org yg ak rasa dia special utk aku.tu bg pihak aku lah.pihak dia aku xtau.ntah2 aku ni ala ala adik dia jer kot.ak jer perasan lbh [konon mcm drama drama melayu skrg,lelaki bajet macho anggap perempuan yg rapat dgn dia macam adik.semua production nak wat stok cerita mcm tu.bodoh jer. -_- ]

jom tgk proses pembikinan kad yg x seberapa ni!!!xmau aku berkorban harta atau nyawa.50sen utk beli kertas buat kad ni aku mau lah.hahahaha.nasib kau lah dpt wanita yg *suwiiiiit* ni sayang;)

proses 1:mula ! aku maen tibai potong kertas ikut suka aku




proses 2: mula ! pun masih maen tibai gulung gulung kertas kasi penuh LOVE.




proses 3: mula ! tibai lagi buat love love .konon kreatif.........



proses 4: mula !lagi lagi tibai buat dialong ala ala comel n suwiiiit..ceeeeett!



haaaa.kan aku dah kabo!sweet kan aku?kau ada?haha;p

bye.








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...