fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Monday, August 23, 2010

gegar kamera=)

alohaaaa....

kami gile kmre.....hahaha...jom tengok=)



smile....=)
yg ecah smpt gak nak p hulur tgn dy....bajet ley halang muke aku,,skli tgn pendek daaa..haha


the party's this way.....tah tuju ke mane tah bnde alah tu....


zyra gan traa....blh tahan la comel..but pic after ni lagi comel..hahaha;-)



haa...kan aku da habak....pic ni ag comel....dak yg pakai seluar hitam tu tmbh seri kat pic ni..hahaha


aku gan fendy..fendy tyme ni hensem...kurus..macho..bergaya..tampan..hahaha..

hahahahah,,,pic ni semua di amik tyme photo shoot tok mc226....claz aku mmg bajet meriah ckt...kami amik bezday party pnye tema....ciap angkut kek ag,,padahal tyme bulan pose....

xlupa gak gan bear yg beso kedabak mengalah kan tuan pnye bear....zyra dgn slumber naek bas bawak bear yg bernme fadil..nsb baek bear dibenarkan naek bas tnpe kne byr srggt..haha..

fendy plak tyme ni da ade style rmbt baru....bukan maen bergaya ag,,,,rambut raya la tu kot....

tyme ni plak yg pling power jane,,,gaye cam nak p konsert amy search....hahahah...rock!!!!=)

aku,traa,ecah,cmaa,along,apis cam biasa jer,,,xde pe yg pelik kat dri kami....just tmbh2 pewarne kat bibir gan pipi...tu jaa....

pe2 pown,,,photo shoot yg best even pnt dok tggu part4...meh ngok pic ag,,,aku mls nak tulis...;-)

focus kat gaya traa n zyra.....sonok sgt ngok kmre dpn mate smpi jadi cmtu..haha


aku gan jane dok pikir cmne nak bg emy search pnggl dy tok g wat rakaman video clip...hahaha


antara org kuat yg terlibat tok photo shoot =)

semua dok pandang tmpt laen...layan jla...arahan dr org kuat..hehe..
ni bru separuh dak2 claz aku....


haaaa,,ni pic satu claz...best......................semua comel2......xsabo nak tggu next sem pnye photo shoot plak,,heeee......



tu jla pic yg aku larat nak upload kat sni....yg laen krg p la godek2 kat tmpt laen g tgk pic2 yg selebih nya,,,heheheheh...

tu sje tok entry ni.....
smile...........;-)

adiosssssss

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...