fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Friday, February 4, 2011

gadis korea

title sikit pnye hot..tapi sumpah aku katakan di sini entry ni bukan cerita pasal porno si gadis korea.hahaha..but this time ak nk cite pasal bedak sejuk..

BEDAK SEJUK!!
kosmetik jenis ni dari zaman moyang2 aku dulu dah wujud,,orng dlu muka putih dr orng2 korea tu sbb pakai bedak sejuk jer..mase zaman tu x wujud pun lagi simply siti lah,,maybeline lah,,silky girl lah,,yang ada hanya lah bedak sejuk.tp muka nenek moyang kita still hot dan letop jer even drg just gune bnde tu,,

harge brg ni xyah cakap lah,,jual 100 tin kosng coca cola dapat lah dah,,x habis pun 5rnggt sng cite if nk beli...tu zaman skrg,,zaman dlu xsoh ckp lah(mmg ah x ckp,dah aku tulis,mereng!!haha)

ok..jom ikut pengalaman pengguna yg setakat ni x sampai sebulan pun lagi menjadi peminat setia yang pasti menempek kan bahan putih itu kemuka nya setiap malam.

PENGALAMAN 1
atin:alhamdulillah...gatal2 muka makin hilang..saya pun rase semakin hot(berkate sambil menjeling manis)

PENGALAMAN 2
fiqa:ianya terbaik...xsampai sebulan guna jerawat mati lah..jimat duit..xpayah guna tia amelia lagi=))

PENGALAMAN 3
fatin syafiqa:no komen...just tggu dan lihat hasil nya.


sumber gambar:mr google



bedak sejuk ni pun berguna untuk melayan perangai mentah warga malaysia pada masa kini terutama nya golongan remaja..bukan saja baik utk muka tetapi sbgi bahan hiburan kpd sesiapa saja yang pandai mengaplikasikan nya terutama wanita2 atas jotun..

btl...xtipu!!!setiap rumah kene ada bedak sejuk ni...insyaallah perompak pun cabut sebab terkejut tgk wajah yg terlampau putih..jimat lagi duit,,xpayah nak beli cctv lagi dah=))

btl...xtipu!!!setiap rumah kene ada bedak sejuk ni...bile rasa bosan
dan ingin menyakat just tempek kan ke muka,tutup lampu dan sergah mangsa anda...insyaallah anda terhibur..haha




bukti perangai mentah warga malaysia=))



2 comments:

  1. hahahaha...nice!!! bile anda semua terkejutkan saye...saya wat xtau je...hanya mampu tersenyum dan menggelengkan kepala...hehehe sbb masa tuh saya demam teruk... :) btw, nice try... :)

    ReplyDelete
  2. klu ak yg ko kjut kn...
    cmfm 1umh trkjut dgr aku mnjerit..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...