fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Thursday, February 10, 2011

PICTA

Ok ok ok.ak nak cite kat sni yg aku DULU mmg kurng meminati bidang2 photo ni but dek kerana aku dah bljr pasal photo aku try tok usha jiwa aku mne lah tau ade terselit rase taksub kat photogrph.and finally aku dgn rase pasti mengatakan yg sbnr nyer jiwa ak ad jiwa itu!!


1.campur-campur=)











2.limited depth of field





3.potrait


4.panning


Gambar ni antre gmbr yg aku amik.most of my picture is all about nature.ak suka bermain dgn cahaya but at the same time its show something yg dark.ak xtau nape but maybe itu jiwa aku.satu yg pasti aku ‘syg’ pada bnde keliling aku tp ak masih cari sesuatu yg terlindung disebalik ‘syg-syg’ tu.

aku akui, aku mmg tau sikit cre nk wat panning,extended,limited,slow or fast shutter but kelemahan aku tok crik angle.lemah.lemah.lemah.

But for now ak try tok berjinak balik dgn membelai kembali kmre aku.sudah lame BELIAU duduk dalam beg dipelusok bucu almari aku.


Hey u!!its time for u=)

sila abaikan kelibat yob,traa dan siku fendy atau wrna gilang gemilang icity,focus pada bulatan=)


3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. kenapa kene abaikan aku?? ohhh ohhh

    ReplyDelete
  3. coz every second of my time just for u...
    ak xpernh lupa kau mcm aku lpe dslr ni..haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...