fiqa manap

My photo
anak jati banjar sg.besar,tp syg SPM tak wujud subjek ni.kalau ada aku jamin A dlm tangan.masscomers.dan aku budak hebat.kau??haha;p

Friday, February 4, 2011

santau muzik

idea nk bebel utk entry ni mmg xde...tp aku nak tegaskan kat sni yg aku fall in love..ulang taep*FALL IN LOVE*

percaya????

sebelum ni mmg aku dah start melayan mamt ni..pagi...malam...nk tidur pun aku layan but stil x fall in love lagi lah mase tu,,just layan gitu2 jer..
tp kli ni ak surrender...ye aku mengaku...kau wat aku cair!!!24hours pun aku mampu layan kau..ye ak mampu..ulang taep*MAMPU*



MAMPU aku di situ bermaksud mampu melayan lagu2 depa ni...sumpah leleeeeeeeeeeeh=))




sumber gambar:mr google

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...